Madártej ízű krém
Kapcsolódó receptek
Spenótos lasagne
A spenótban rengeteg mikrotápanyag és vitamin van, mégis kevesen szeretik. A spenótos lasagne a spenót egyik legjobb, legfinomabb felhasználási módját adja. Ezzel a megoldással a lasagne húsmentes lesz. Spenótos lasagne hozzávalók: 500 g spenót (mirelit vagy friss is lehet) 2 ek olívaolaj 1 kisebb fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma só, bors A besamel mártáshoz 100 […]
Serpenyőben sült hal, citromos vajmártással
A hal legelterjedtebb fogyasztási módja az, ha ropogós bundában kirántjuk. De kánikulában nem feltétlenül van kedvünk a forró olaj mellett hosszan álldogálni, ezért most egy sokkal gyorsabban elkészíthető formáját mutatjuk a hal sütésnek: serpenyőben pár perc alatt készre sütjük, majd egy zöldfűszeres-vajas-citromos mártással meglocsolva tálaljuk. Serpenyőben sült hal, citromos vajmártással hozzávalók: 500 g fehér húsú […]
Tzatziki
A tzatziki, ez a krémes saláta öntet nemcsak ízletesebbé teszi az ételeket, hanem tele van probiotikumokkal is, amelyek segítenek az emésztés egészségének fokozásában. Egy egyszerű lépéssel élvezheted a tzatziki hihetetlen ízét, miközben emésztőrendszerednek is segíthetsz vele. Adj egy kis izgalmat bármelyik ételhez! Remekül illik kebabhoz, gyroshoz, sültekhez, pizzaszeletre vagy akár mártogatósként a chipshez. Tzatziki hozzávalók: […]