Kukoricás burgonyás krémleves
Kapcsolódó receptek
Omlós sült csirkecombok 🍗
Miért javasoljuk a sült csirkecombot rendszeres fogyasztásra? Ahhoz képest, hogy a csirkecomb nem tartozik a drága húsok közé, bizony sokak kedvenc étke. Nem véletlenül: változatosan fűszerezhető, omlósan puhává süthető/főzhető, tápanyagban gazdag, laktató és egészséges étel. Négy évszakos alapanyaga a magyar konyhának is, így most egy alap sült csirkecomb recepttel kezdünk, a többi pedig a kreativitásra […]
A tökéletes tükörtojás – így marad folyós a sárgája
A tükörtojás alfája és omegája a tökéletesen átsült – de még nem égett – fehérje, és a még folyós sárgájában rejlik. Ezek ketten tökéletes összhangban állnak egymással. Most pedig eláruljuk a tippeket és praktikákat ahhoz, hogy mindig tökéletes tükörtojást készíthess. A tökéletes tükörtojás hozzávalók: 2 db friss tyúktojás 2 ek repceolaj egy csipet fűszerpaprika egy […]
Atkins diéta
“Egyél húst-hússal és fogyj gyorsan!” – ezzel lehetne összefoglalni az Atkins diéta lényegét, de persze ennél azért többről van szó. Az Atkins diéta egy alacsony szénhidráttartalmú (low-carb) fogyókúrás módszer, amelynek célja a fogyás a szénhidrátbevitel drasztikus csökkentésével. A diéta Dr. Robert Atkins amerikai kardiológus nevéhez fűződik, aki az 1970-es években publikálta az Atkins-diéta című könyvét, […]