Baconös tejszínes gnocchi
Kapcsolódó receptek
„Sült” paradicsomleves
Unalmas már a megszokott paradicsomleves? Te is gondolkodtál már azon, hogy hogyan lehetne feldobni ezt a remek étket némi egzotikummal és plusz tartalommal? Most mutatunk egy rendkívüli elkészítési módot, és ezek után már csak az lesz a kérdés, hogy “hogyan élhettem eddig nélküle?” „Sült” paradicsomleves hozzávalók: 1 egész fej fokhagyma 1,5 kg érett paradicsom 500 […]
Virslis falatkák
A leveles tésztába göngyölt és pirosra sütött virslinek egyszerűen nincs párja. Virslis falatkák hozzávalók: 250 g gluténmentes leveles tészta 1 ek ketchup 1 ek mustár 5 db sertés virsli Sütés előtt: 1 felvert tojás 1 ek szezámmag Virslis falatkák elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 200°C fokra, alsó-felső programon. Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral. 2. A […]
Francia lecsó nyári zöldségekből
Szeretnél az ízek birodalmában kalandozni még az olyan egyszerű ételeknél is, mint a lecsó? Készíts francia lecsót! Ez az egészséges, vegán étel hihetetlenül finom! Számos különböző módon elkészíthető, így ideális arra, hogy diétás igényeidhez vagy az ízlelőbimbóid kívánságaihoz igazítsd. Készülj fel tehát a francia konyha világának felfedezésére az autentikus francia lecsó elkészítéséhez szóló útmutatónkkal! Francia […]



