Hólabda (kozák sapka) glutén- és laktózmentesen
Kapcsolódó receptek
Krokett
Maradékmentő krokett – megmaradt burgonyapüréből A burgonyapüré, mindegy mennyire finomat készítettünk, sosem olyan már melegítve, mint frissen volt. Nem szeretünk semmilyen ételt kidobni, ezért ilyenkor maradékmentő ötletekkel érdemes előrukkolni. Mint például ez a krokett recept, amely az állott krumplipüré izgalmas újjászületése. A mennyiségek eltérőek lehetnek, mi 300 g maradékot vettünk alapul. Krokett hozzávalók: 300 g […]
Csoki láva
A csoki láva nemcsak a csokoládé szerelmeseinek kedvence, hanem mindenkié, aki valaha vágyott már édes ízre, és bár sokan téli édességnek gondolják, egészen nyugodt lehetsz abban, hogy az év minden szakában imádni fogod. Csoki láva hozzávalók (6 személyre) 200 g étcsokoládé 70 g laktózmentes vaj 4 tojás 70 g porcukor 50 g gluténmentes liszt A […]
Aranygaluska glutén-és laktózmentesen
Az aranygaluskára mind emlékszünk: puha, foszlós kelt tésztagombócok, dióba forgatva, nyakon öntve vaníliasodóval. Glutén és laktózmentes alapanyagokkal sincs ez másként! Aranygaluska glutén-és laktózmentesen hozzávalók: 300 g meleg laktózmentes tej 50 g kristálycukor 14 g por élesztő 500 g gluténmentes kenyérliszt (pl Schar Mix B) 100 g laktózmentes vaj vagy margarin 2 tojás 1 csipet só […]