Fehércsokis mascarpones krém
Kapcsolódó receptek
Hummusz
Renesszánszát éli a csicseriborsó ebben a fantasztikusan finom, vegán, tápláló hummuszban. Az külön nagyszerű a hummuszban, hogy pofonegyszerű elkészíteni. Hummusz hozzávalók: 2 csicseriborsókonzerv (2×400 g) 2 gerezd fokhagyma fél citrom leve 2 ek tahini (szezámpaszta) 2 extra szűz olívaolaj 1 tk őrölt kömény só, bors Hummusz elkészítése: 1. A csicseriborsót leszűrjük. Igazán krémes lesz a […]
Churros
A Churros. Ez a mennyei spanyol édesség, amely nem más, mint olajban sült égetett tészta. Annyiban tér el csupán a klasszikus égetett tészta recepttől, hogy kevesebb tojást keverünk a tésztába. Hiszen ebben az esetben egy sűrűbb masszára van szükségünk, mint például egy eclairfánk esetében. Főleg streetfoodként ismert, többnyire karamell szósszal és csokoládé szósszal fogyasztják. Oldalunkon […]
Meggyes potyogtatós piskóta
Ezt a receptet azoknak találták ki, akik nem szeretnének a piskóta sütéssel túl sokat bíbelődni. Ehhez a kevert tésztás meggyes piskótához nem kell a tojásokat szétválasztani, csak egy edényre van hozzá szükség! Bármilyen gyümölccsel elkészíthető. Mi kézenfekvőnek gondoltuk a meggyet, de próbáld ki eperrel, málnával, ribizlivel, barackkal is! Ez a recept nem tartalmaz térfogatnövelőt (sütőpor, […]



