Édes-savanyú csirke kölessel
Kapcsolódó receptek
Zöldborsó krémleves
Kellene egy forró, laktató, ízletes és egészséges krémleves? Elő a zöldborsóval és még néhány összetevővel, és máris kész a hűvös napok lélekmelengetője, a zöldborsó krémleves! Zöldborsó krémleves hozzávalók: 500 g fagyasztott zöldborsó 1 közepes vöröshagyma 1 ek olívaolaj 500 ml zöldség alaplé 50 ml laktózmentes vagy vegán tejszín Zöldborsó krémleves elkészítés: 1. Felaprítjuk a vöröshagymát, […]
Hideg uborkaleves
Frissítő, hideg uborkaleves, amely előételként, köretként, vagy egészséges főételként is fogyasztható. Könnyű elkészíténi, és a szénhidrát bevitelre odafigyelők is nyugodtan fogyaszthatják. Hideg uborkaleves hozzávalók: 500 g görög joghurt 2 nagyobb kígyóuborka 1 kisebb apróra vágott vöröshagyma 1 csipet őrölt kömény 3 tk friss kapor citromlé ízlés szerint só ízlés szerint Hideg uborkaleves elkészítése: 1. A […]
Verhetetlen spagetti carbonara
Az olaszok kifejezetten háklisak a híres carbonara elkészítési módjára. Nem csoda, hiszen az interneten annyi féle és fajta recept látott már napvilágot, aminek sajnos nagy része rossz. Pedig az eredeti carbonara néhány hozzávalóból készül csupán, és az elkészítése sem egy bonyolult feladat, mégis kevesen tudják jól elkészíteni. Teljes joggal védik az olaszok foggal-körömmel a tradicionális […]