Gesztenye krémleves
Édességek Levesek

Édes gesztenyekrémleves

Próbáld ki ezt az édes és krémes gesztenyekrémleves receptet egy vigasztaló finomságért – tökéletes lélekmelengetőnek a hűvös estéken.

Édes gesztenye krémleves hozzávalók:

1 l laktózmentes tej/növényi tej

1 csomag (40 g) vaníliás pudingpor

500 g gesztenyemassza

1 kk rum aroma

cukor/édesítőszer ízlés szerint

200 ml laktózmentes habtejszín

50 g szeletelt mandula

Édes gesztenye krémleves elkészítés:

1. A tejet a pudingporral főzni kezdjük. Amikor felforrt beletördeljük a gesztenyemasszát és hozzáadjuk a rumaromát.

2. Botmixerrel egyneműsítjük. Kóstoljuk meg, kell-e édesíteni. Amennyiben a gesztenyemassza eleve cukrozott volt, ezt a lépést hagyjuk ki.

3. Hagyjuk kihűlni, hiszen hidegen a legfinomabb. 

4. A tejszínt felverjük, a mandulát száraz serpenyőben megpirítjuk, ezzel tálaljuk a levesünket.

Kalóriatartalom:

Kb. 100 kcal/100 gramm

Édes gesztenye krémleves – lélekmelengető a hűvös estéken
OkosReceptek
Az OkosReceptek nem diétás oldal és még csak véletlenül sem szeretnénk az étrendi terápiák meg a funkcionális táplálkozás mélységeibe belebonyolódni. Egyszerűen mi is csak szeretünk jókat enni, miközben odafigyelünk arra, hogy ne vigyünk be olyasmit a szervezetünkbe, ami árt nekünk, vagy amit egyszerűen nem akarunk bevinni.
https://okosreceptek.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük