Duplacsokis keksz
Kapcsolódó receptek
Hummusz
Renesszánszát éli a csicseriborsó ebben a fantasztikusan finom, vegán, tápláló hummuszban. Az külön nagyszerű a hummuszban, hogy pofonegyszerű elkészíteni. Hummusz hozzávalók: 2 csicseriborsókonzerv (2×400 g) 2 gerezd fokhagyma fél citrom leve 2 ek tahini (szezámpaszta) 2 extra szűz olívaolaj 1 tk őrölt kömény só, bors Hummusz elkészítése: 1. A csicseriborsót leszűrjük. Igazán krémes lesz a […]
Egyszerű babfőzelék pörkölttel
Az egyik legfinomabb főzelék (szerintünk) a babfőzelék. És mivel mikor mi kigondoljuk, hogy mi legyen az aznapi menü, nem szeretjük kivárni az egy napos áztatást, így konzerv babbal készült a recept. Így nemcsak gyorsabb, de egyszerűbb is az elkészítése. Egyszerű babfőzelék pörkölttel hozzávalók: A főzelékhez: 1 kg fehérbab konzerv (bármilyen bab lehet) 2 L víz […]
Serpenyőben sült hal, citromos vajmártással
A hal legelterjedtebb fogyasztási módja az, ha ropogós bundában kirántjuk. De kánikulában nem feltétlenül van kedvünk a forró olaj mellett hosszan álldogálni, ezért most egy sokkal gyorsabban elkészíthető formáját mutatjuk a hal sütésnek: serpenyőben pár perc alatt készre sütjük, majd egy zöldfűszeres-vajas-citromos mártással meglocsolva tálaljuk. Serpenyőben sült hal, citromos vajmártással hozzávalók: 500 g fehér húsú […]