Balatoni habos mogyoró (2017-es országtorta újragondolva gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Gombakrémleves
Gombakrémleves hozzávalók: 300 g gomba 1 közepes fej vöröshagyma 4 ek olaj 2 L alaplé (vagy 2 L víz+2 leveskocka) 150 g laktózmentes tejföl 20 g étkezési keményítő egy marék friss petrezselyem só, bors Gombakrémleves elkészítése: 1. A gombát megmossuk, héját lehúzzuk, és fél centi vastag szeletekre vágjuk. 2. Lábasban olajat hevítünk, és az apróra […]
Spagetti húsgombóccal
Spagetti húsgombóccal hozzávalók: A húsgombócokhoz: 500 g darált sertéshús 35 g gluténmentes panírmorzsa 1 tk szárított petrezselyem 20 g reszelt parmezán 1 tojás 2 gerezd zúzott fokhagyma 1 tk őrölt fűszerpaprika só, bors ízlés szerint 4 ek olívaolaj a sütéshez A szószhoz: 1 fej vöröshagyma 400 g aprított paradicsom (konzerv) 1 tk bazsalikom 1 tk […]
Dinnyesaláta fetasajttal, lilahagymával
Valljuk be, mindenkivel előfordult már, hogy mellé nyúlt a dinnye vásárlásakor, és addig hagytuk poshadni a hűtőben a nemannyira édes dinnyét, amíg tényleg csak az maradt, hogy kidobjuk. Mostantól nem kell bánkódni a megmaradt dinnye miatt! Készíts belőle salátát! Dinnyesaláta fetasajttal, lilahagymával hozzávalók: 3 kg dinnye 1 nagyobb lilahagyma 400 g feta sajt 2 ek […]