Szafi diéta 24. nap
Kapcsolódó receptek
Tárkonyos csirkeragu leves
Tárkonyos csirkeragu leves, mely minden kanál után megsimogatja a lelket. Tárkonyos csirkeragu leves hozzávalók: 1 kg csirkemell filé 4 ek olaj 1 doboz leveszöldség (ebben szinte minden benne van ami kell: vöröshagyma, répa, fehérrépa, karalábé, zellergumó, petrezselyem) 200 g fagyasztott zöldborsó 200 g gomba 4 db leveskocka só, bors 2 ek tárkony 200 ml laktózmentes […]
Zöldséges csirkenyárs
Zöldséges csirkenyárs hozzávalók: 500 g darált csirkemell 2 gerezd fokhagyma 1 kis fej vöröshagyma 1 tk petrezselyem só, bors 1 kisebb, zsenge cukkini (ha nem jutunk hozzá padlizsán, vagy gomba) 200 g szeletelt bacon Zöldséges csirkenyárs elkészítése: 1. A fokhagymát és a vöröshagymát lereszeljük, vagy késes aprítóban finomra daráljuk. A csirkemellhez adjuk a fűszerekkel együtt, […]
Bazsalikomos pesto
Szeretnél új ízeket bevezetni az otthoni főzésbe? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a Bazsalikomos pestoval – egy ízletes és sokoldalú mediterrán pesto fűszerrel, amely könnyen izgalmas, vibráló ízvilágot varázsol bármely ételbe! Ez az Olaszországból származó szósz friss bazsalikomból és fokhagymából készül, extra szűz olívaolajjal és fenyőmaggal kombinálva. Megfelelően elkészítve az eredmény egy […]