Balatoni habos mogyoró (2017-es országtorta újragondolva gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Pörkölt
A magyar gasztronómia egyik fő alappillére: a pörkölt. A magyar konyhára nagyon igaz, hogy ha pörköltet tudsz készíteni, szinte bármit meg tudsz főzni. Hiszen gondoljunk csak bele, mennyi ételünk kezdődik pörkölt alappal, úgy mint a gulyásleves, paprikáskrumpli, halászlé, krumplis tészta, borsópörkölt, karfiolpörkölt stb. Pörkölt hozzávalók: 1 kg sertéscomb 1 nagyobb fej vöröshagyma 1 evőkanál fűszerpaprika […]
Mákos kevert
Mákos kevert – mák imádóknak kötelező! Az alábbi tésztával és a megfelelő töltelékkel a mákos guba íz idézhető elő sütemény formában. Mákos kevert hozzávalók: 1 tojás 200 g kristálycukor 1 csomag (8 g) vaníliás cukor 1 citrom reszelt héja 300 ml laktózmentes tej 200 g gluténmentes liszt 200 g darált mák fél tk szódabikarbóna Mákos […]
Duplacsokis keksz
Nincs olyan, hogy túl csokis egy csokiskeksz. Ezért a kiindulási pont kapásból az kell, hogy legyen, hogy a csokis kekszünk alapból duplacsokis. Kóstold meg és igazat fogsz adni! Duplacsokis keksz hozzávalók: 125 g laktózmentes vaj 80 g kristálycukor 1 csomag (8 g) vaníliáscukor 1 tojás 170 g gluténmentes liszt fél csomag (6 g) sütőpor 100 […]