Pisztáciás macaron
Kapcsolódó receptek
Hideg bogyósgyümölcs-leves
A Hideg bogyósgyümölcs-leves üdítő és egyedi lehetőség azoknak, akik valami másra vágynak gyümölcsleveseikben. Ez a gyönyörű leves friss, fanyar bogyós gyümölcsökből és egy csipetnyi cukorból készült, hogy kiegyensúlyozza az ízeket. Az eredmény egy kellemesen édes és fanyar, savanykásan zamatos gyümölcsleves, amely tökéletes a forró nyári napokra vagy egy könnyű előételnek. Hideg bogyósgyümölcs-leves hozzávalók: 500 g […]
Óriás creme brulee, szakácsfáklya nélkül (glutén és laktózmentes)
Ezt a creme brulee desszertet elkészíthetjük külön-külön kis kerámia edényekben, de ha spórolni szeretnénk a mosatlannal, elkészíthető egy nagy jénaiban is. Óriás creme brulee, szakácsfáklya nélkül (glutén és laktózmentes) hozzávalók: 1 l laktózmentes habtejszín 345 ml laktózmentes tej 1 tk vanília paszta 15 db tojássárgája 200 g kristálycukor nagy csipet só A karamellizáláshoz: 150 g […]
Pándi Meggytorta (2009-es ország tortája újragondolva, gluténmentesen)
A 2009-ben ország tortája címet elnyerő Pándi meggytorta olyan ízekkel mutatkozott be, mint a meggy és a fehércsokoládé. A torta nem a helyiségről, hanem a magyarországon legelterjedtebb meggyfajtáról kapta a nevét, ez pedig a Pándy meggy. Meggyes piskóta, meggy „lekvár”, fehércsokoládés mascarpone krém jellemzik ezt a tortát, amit már az előző két nyertes tortánál is […]