Pizzatészta alaprecept (glutén- és tejmentes)
Kapcsolódó receptek
Olasz tésztasaláta
Hajlamosak vagyunk a tésztát csak köretként definiálni, pedig hát főételként is zseniális. Az olaszok ennek a nagymesterei, éppen ezért most is tőlük hoztunk egy jóféle pesto-s tésztasalátát, hadd örvendjenek az ízlelőbimbók! Olasz tésztasaláta hozzávalók: 100 g gluténmentes farfalle (masni tészta) 250 g pesto 100 g koktélparadicsom 100 g zöld saláta ízlés szerint só ízlés szerint […]
Spenótos lasagne
A spenótban rengeteg mikrotápanyag és vitamin van, mégis kevesen szeretik. A spenótos lasagne a spenót egyik legjobb, legfinomabb felhasználási módját adja. Ezzel a megoldással a lasagne húsmentes lesz. Spenótos lasagne hozzávalók: 500 g spenót (mirelit vagy friss is lehet) 2 ek olívaolaj 1 kisebb fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma só, bors A besamel mártáshoz 100 […]
Grillezett halloumi
A grillsajtok kedvelői biztosan ismerik, akár csak hírből, az egyedülálló textúrával rendelkező halloumi sajtot. Grillezés közben a külseje ropogós kérget kap, a belseje pedig lágy és krémes lesz. A halloumi tradicionálisan kecske- és juhtej keverékéből készül, de manapság már tehéntejet is tartalmaz. Az állaga miatt a vegetáriánusok között hús pótlóként is elterjedt, akárcsak a tofu. […]