Milotai mézes grillázstorta (2013-as országtorta újragondolása mentes verzióban)
Kapcsolódó receptek
Mézes-csípős csirkeszárnyak
A csirkeszárny nagyon alábecsült és gyakran gusztustalannak titulált része a madárnak. Pedig a csontok mellett megbúvó hús igazán zamatos. Kis mérete miatt hamar el is készül. Az árát tekintve (kg-ra számolva) az olcsóbb kategóriába esik. Ezért, ha szeretjük, mindenképp főzzük-süssük minél gyakrabban! Ebben a receptben, egy távolkeleti ízvilágú sült csirkeszárnyat mutatunk be, ami egyszerre édes, […]
Gluténmentes babapiskóta
Aki gluténérzékenységgel küzd, valószínűleg már találkozott az üzletek polcain az igencsak túlárazott gluténmentes babapiskótával. Hoztunk egy receptet, amivel könnyen elkészíthető otthon is, a számunkra szükséges mennyiségben, a bolti árának töredékéből. Mellesleg a recept tejmentes is. Ebből a receptből 30 db babapiskótát lehet készíteni, ami 310 g súlyú lett, sütés után, kihűlve. Az arányokat bárhogy alakíthatjuk, […]
Balzsamecetes, karamellizált lilahagyma
Előre figyelmeztetünk, hogy a karamellizált lilahagymába tutira szerelmes leszel! Balzsamecetes, karamellizált lilahagyma hozzávalók: 4 db nagy fej lilahagyma 170 g méz 4 ek balzsamecet 1 ek szójaszósz Balzsamecetes, karamellizált lilahagyma elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 200°C fokra, alsó-felső programon. 2. A lilahagymák két végét levágjuk, lehúzzuk a héját, majd hosszában félbe vágjuk. A vágott felükkel […]



