Kapcsolódó receptek
Kakaós piskóta
A kakaós piskóta az elkészítését tekintve majdnem ugyanaz mint a piskóta alapreceptünk. Kivéve, hogy a lisztből elveszünk egy keveset, és kakaóporral pótoljuk azt. Az, hogy mennyi lisztet cserélünk kakaóporra, csak tőlünk függ, és attól, hogy mennyire szeretnénk kakaósra a piskótánkat. Értelemszerűen, minél több benne a kakaó, annál sötétebb lesz a színe, az íze pedig annál […]
Krokett
Maradékmentő krokett – megmaradt burgonyapüréből A burgonyapüré, mindegy mennyire finomat készítettünk, sosem olyan már melegítve, mint frissen volt. Nem szeretünk semmilyen ételt kidobni, ezért ilyenkor maradékmentő ötletekkel érdemes előrukkolni. Mint például ez a krokett recept, amely az állott krumplipüré izgalmas újjászületése. A mennyiségek eltérőek lehetnek, mi 300 g maradékot vettünk alapul. Krokett hozzávalók: 300 g […]
Sajtos fésült burgonya
A burgonya közkedvelt zöldségfélénk, hiszen nemcsak köretként, de főételként, egytál ételként is szeretjük, semleges íze miatt kedvünkre ízesíthetjük. Diéták és fogyókúrák kedvelt alapanyaga is egyben, hiszen kalóriatartalma alacsony, miközben sok rostot tartalmaz, így kellemesen laktat is. Most egy különleges burgonyás receptet hoztunk nektek, amiből még fogyókúra esetén is bőségesen lehet lakmározni. Sajtos fésült burgonya hozzávalók: […]