Pándi Meggytorta (2009-es ország tortája újragondolva, gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Édes túrós tészta sütve
A túrós tészta önmagában is finom, de ha kicsit gazdagabbá akarjuk tenni, és még további ízörömöket is szeretnénk bevonni, akkor érdemes a sütőt bekapcsolni, és feldobni a napot ezzel a fantasztikus recepttel! Édes túrós tészta sütve hozzávalók: 500 g laktózmentes túró 1 kis pohár laktózmentes tejföl 100 g cukor 1 csomag (8 g) vaníliás cukor […]
Francia hagymaleves
Francia hagymaleves, gluténmentes pirítóssal – ha szeretnél jóllakni, de nem akarsz hozzá ezer kalóriát betömni. Fenséges ízhatás az egyik leggyakrabban használt konyhai fűszernövényünkből. Francia hagymaleves, gluténmentes pirítóssal hozzávalók (2 személyre): 2 nagy fej vöröshagyma 1 szál póréhagyma 50 g laktózmentes vaj/margarin 50 g gluténmentes liszt 1 dl fehérbor 1 L alaplé só, bors 2 szelet […]
Tökös lepény fokhagymás tejföllel
A tök az a jószág, ami különösebb törődés nélkül is képes burjánzani a kertben, rengeteg termést hozva. Ha a tökfőzeléken és a rántott tökön túl szeretnénk felhasználni, készítsünk belőle egy finom, puha tökös lepényt! Tökös lepény fokhagymás tejföllel hozzávalók: 2 db világos húsú tök (pl. patiszon) + víz a főzéshez 4 db tojás 300 g […]