Pándi Meggytorta (2009-es ország tortája újragondolva, gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Vegán chia puding
A chia puding nagyon tápláló étel, rendkívül sok előnyös tulajdonsággal az egészségre nézve. A chia mag tele van fehérjével, rosttal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, mint például a kalciummal és a magnéziummal, amelyek kulcsfontosságúak az optimális sejtműködéshez. A chia magok gél állagúvá válnak, miközben áztatjuk őket, ez pedig segít az emésztőrendszer egészségének fenntartásában. A chia puding […]
Csokoládékenyér – glutén és tejmentes recept
Csokoládé és kenyér egy mondatban? Sőt, egy receptben? Igen! Ismerkedj meg új kedvenceddel, a csokoládékenyérrel! Csokoládékenyér hozzávalók: 1 tojás 150 g porcukor 180 g olvasztott margarin 100 g tejmentes étcsokoládé 230 g gluténmentes liszt 1 csomag (12 g) sütőpor 1 csipet só 5 tojásfehérje (a tojássárgája felhasználására itt találsz ötletet) A forma kikenéséhez: 1 ek […]
Balzsamecetes, karamellizált lilahagyma
Előre figyelmeztetünk, hogy a karamellizált lilahagymába tutira szerelmes leszel! Balzsamecetes, karamellizált lilahagyma hozzávalók: 4 db nagy fej lilahagyma 170 g méz 4 ek balzsamecet 1 ek szójaszósz Balzsamecetes, karamellizált lilahagyma elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 200°C fokra, alsó-felső programon. 2. A lilahagymák két végét levágjuk, lehúzzuk a héját, majd hosszában félbe vágjuk. A vágott felükkel […]