Pezsgőkrémes macaron
Kapcsolódó receptek
Balzsamecetes, karamellizált lilahagyma
Előre figyelmeztetünk, hogy a karamellizált lilahagymába tutira szerelmes leszel! Balzsamecetes, karamellizált lilahagyma hozzávalók: 4 db nagy fej lilahagyma 170 g méz 4 ek balzsamecet 1 ek szójaszósz Balzsamecetes, karamellizált lilahagyma elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 200°C fokra, alsó-felső programon. 2. A lilahagymák két végét levágjuk, lehúzzuk a héját, majd hosszában félbe vágjuk. A vágott felükkel […]
Hagyományos forró csokoládé
Ki mondta, hogy forrócsokit csak ősszel és télen ihat az ember? Hűvös reggeleken az év bármely pontján jól esik ez a lélek-melengető forró ital. Hagyományos forró csokoládé hozzávalók (4 személyre): 500 ml laktózmentes tej 50 g porcukor 25 g cukrozatlan kakaópor 125 g étcsokoládé Hagyományos forró csokoládé elkészítése: 1. A csokoládét felaprítjuk, mély tálba tesszük. […]
Kókuszgolyó (gluténmentes darált keksz recepttel)
Kedvencünk a kókuszgolyó! De mivel a gluténmentes kekszet ekkora mennyiségben megvásárolni hozzá egy kisebb vagyonba kerül, nemcsak a kókuszgolyó, hanem egy szuper keksz alapreceptet is hoztunk Nektek, ami ledarálva tökéletes helyettesítője lesz a darált háztartási keksznek. Kókuszgolyó (gluténmentes darált keksz recepttel) hozzávalók: A kekszhez: 150 g puha laktózmentes vaj/margarin 75 g kristálycukor 255 g gluténmentes […]



