Szafi diéta 15. nap ebéd – ronda, de finom
Kapcsolódó receptek
Serpenyőben sült hal, citromos vajmártással
A hal legelterjedtebb fogyasztási módja az, ha ropogós bundában kirántjuk. De kánikulában nem feltétlenül van kedvünk a forró olaj mellett hosszan álldogálni, ezért most egy sokkal gyorsabban elkészíthető formáját mutatjuk a hal sütésnek: serpenyőben pár perc alatt készre sütjük, majd egy zöldfűszeres-vajas-citromos mártással meglocsolva tálaljuk. Serpenyőben sült hal, citromos vajmártással hozzávalók: 500 g fehér húsú […]
Madártej glutén- és laktózmentesen
A kedvenc hűsítő és ugyanakkor laktató nyári desszertjeink alfája és omegája, a madártej. Diétától és érzékenységtől/allergiától függően elkészíthető növényi alapú tej helyettesítővel, laktózmentes vagy sima tehéntejjel is. Madártej glutén és laktózmentesen hozzávalók: 10 tojás 1 csipet só 1 L laktózmentes tej 100 g kristálycukor 1 csomag (40 g) vaníliás pudingpor Madártej glutén és laktózmentesen elkészítése: […]
Brassói
Minden háztartásban van egy jól bevált brassói aprópecsenye recept, most mi is hoztunk nektek egy feledhetetlenül finom verziót. Brassói hozzávalók: 1 kg sertéscomb 1 ek sertészsír 1 nagy fej vöröshagyma 1 ek pirospaprika 1 ek fokhagymapor 1 tk őrölt kömény 1 tk szárított petrezselyem 1 tk szárított majoranna só, bors 1 kg burgonya 1 ek […]



