Szabolcsi almás máktorta – országtorta 2012 mentes verzióban
Kapcsolódó receptek
Somlói revolúció (2014-es országtorta újragondolása gluténmentesen)
Az egyik legfinomabb, és legegyszerűbben elkészíthető országtorta! Semmilyen flancos vagy nehezen beszerezhető hozzávaló nem kell hozzá, és az elkészítése sem igényel mester-cukrász szintet. Az íze pedig tökéletesen hozza a somlói élményt. Sőt, aki nem kedveli az étcsokoládét, annak ez még jobban is fog tetszeni! Ha szeretnéd inkább az igazi somlóit elkészíteni, akkor ahhoz is van […]
Puncstorta
A puncstorta alapból tejmentes. A cukrászatban ezt az úgynevezett nemes hulladékból készítjük. Leeső piskótarészek, maradék krémek, tölteléknek valók kerülhetnek bele. Ez nem egy kőbe vésett recept, Legyünk nyugodtan vállalkozó szelleműek! Puncstorta hozzávalók 21 cm átmérőjű tortaformához: Piskóta: 7 tojás 140 g gluténmentes liszt 140 g cukor 1 csipet szódabikarbóna Gluténmentes piskóta alapreceptünk részleteit itt találod>> […]
Macaron alaprecept
Macaron, te csodás. Vagy nem?! A megszámlálhatatlanul sokadik selejtes macaron sütés után ezen sorok írója évekig nem próbálkozott macaron sütéssel, már csak dacból sem. Közben végig ott motoszkált a fejében ez a hiányosság, amit – cukrász lévén – nem ártana pótolni. Így végül beadta a derekát és újra neki látott a próbálkozásnak, de már nem […]