Selymes vanília puding, sárgakrém, cukrászkrém
Kapcsolódó receptek
A nyár sztárja – mentás limonádé
A menta és a citrom házassága valószínűleg a mennyben köttetett, csak úgy mint az alma és fahéj kettőse esetében. Remek párosítás, mely ünneplésére a legegyszerűbb mód ez a mentás limonádé recept. Kitűnő frissitő ital a forró nyári napokon. Bármilyen fajta mentával elkészíthető. Mentás limonádé hozzávalók: 2-3 marék friss mentalevél (szárított is lehet, ebből kb 10 […]
Ropogós sült csülök
A németek egyik legjobb találmánya a ropogós bőrű, szaftos húsú sült csülök. Aminek a kulcsa a ropogósra sült bőr. Ropogós sült csülök hozzávalók: 1 nagyobb egész csülök (kb 1,5-2 kg) 2 db babérlevél 4-6 gerezd fokhagyma 1 nagyobb fej vöröshagyma 10 szem feketebors 1 ek só 3 dl sör (elhagyható) 2 ek sertészsír víz Ropogós […]
Mézes-ketchupos csirkemell
Sokan a csirkemellet túl száraznak, íztelennek gondolják, pedig mi sem áll távolabb a valóságtól. A csirkemell nemcsak egészséges – nagyon magas a fehérje tartalma, 100 grammból 22gramm fehérjét tartalmaz -, könnyen emészthető, hanem sokoldalúan és jól fűszerezhető is. Ja, és pillanatok alatt elkészül, manapság az is szempont. Mézes-ketchupos csirkemell hozzávalók: 500 g csirkemell filé 3 […]