Selymes, házi sajtszósz
Kapcsolódó receptek
Tejszínes brokkoli krémleves
A tejszínes brokkoli krémleves a krémlevesek alfája és omegája is egyben: a brokkoli rendkívül egészséges, és egyébként is könnyen szétfő, tehát az „ő” esetében a krémleves-kivitel gyakorlatilag alapvetés. A brokkoli fanyar, jellegzetes ízéhez remekül passzol a tejszínes selymesség és lágyság. Tejszínes brokkoli krémleves hozzávalók: 1 fej brokkoli 1 nagyobb fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 3 […]
Sajtos burgonyalepénykék
Ha kellene egy kis kellemesen burgonyás, lágyan omlós, ízletes reggeli vagy vacsora – bátrabbak ebédre is átvállalhatják természetesen –, akkor ezzel a pofonegyszerű, sajtos burgonyalepénykével biztosan nem fogsz mellé. Sajtos burgonyalepényke hozzávalók: 500 g burgonya 100 g laktózmentes reszelt sajt 2 tojás sárgája 60 g gluténmentes liszt só, bors étolaj a sütéshez A mártogatóshoz: 300 […]
Omlós sült csirkecombok 🍗
Ahhoz képest, hogy a csirkecomb nem tartozik a drága húsok közé, bizony sokak kedvenc étke. Nem véletlenül: változatosan fűszerezhető, omlósan puhává süthető/főzhető, tápanyagban gazdag, laktató és egészséges étel. Négy évszakos alapanyaga a magyar konyhának is, így most egy alap sült csirkecomb recepttel kezdünk, a többi pedig a kreativitásra van bízva. Omlós sült csirkecomb hozzávalók: 4 […]