Rebarbarás morzsasüti
Kapcsolódó receptek
Hogyan együnk olcsón, de mégis jót?
Azoknak is fennakad a szeme a bolti bevásárláskor, akiknek egyébként nincsenek anyagi gondjaik. Horror-drágulás következett be az elmúlt egy évben az élelmiszerek terén, így a jót evés vágya lassan már a luxus-kategóriába tartozik. A nagy élelmiszer áruházak vezetői már hangoztatják egy pár hónapja, hogy átalakultak a vásárlói igények: a korábbinál sokkal nagyobb sikert érnek el […]
Vaníliasodó
A vaníliasodó nagymamáink receptkönyveinek alapja volt. Rengeteg édesség-sütemény dobható fel ezzel a selymes, lágy, krémes öntettel. Vaníliasodó hozzávalók: 500 ml laktózmentes tej 1 késhegyni vanília őrlemény 5 db tojássárgája 60 g kristálycukor 20 g étkezési keményítő Vaníliasodó elkészítése: 1. A tejet a vaníliával felmelegítjük. 2. A tojássárgáját a cukorral és a keményítővel csomómentesre keverjük. Amikor […]
Paradicsomos tészta húsimádóknak
A paradicsom édesen-savanykásan fanyar íze remekül illik a finoman fűszerezett húshoz, a magyaros konyha zamatait is megidézve. Ezzel a gazdag tésztával biztosan jól laksz! Paradicsomos tészta húsimádóknak hozzávalók: 500 g sertéscomb 1 ek sertészsír 1 nagy fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 500 ml paradicsomszósz 1 marék friss bazsalikom 1 marék friss petrezselyem só, bors 1 […]