Meggyes kevert piskóta
Kapcsolódó receptek
Nutellás tortakrém
Egyszerű Nutellás (mogyorókrémes) tortakrém alig néhány hozzávalóból, amit használhatsz torták és sütemények töltéséhez, díszítéséhez. Nutellás tortakrém hozzávalók: 400 ml habtejszín 500 g mascarpone 300 g Nutella Nutellás tortakrém elkészítése: 1. A hozzávalókat egy keverőtálba mérjük, majd robotgéppel kihabosítjuk. Ha lehet kézi robotgépet használjunk, és inkább csak közepes fokozaton kezdjük el keverni a krémet, így elkerülve […]
Burgonya krémleves
A burgonya levesről első körben nem a krémleves szokott eszünkbe jutni, de mostantól ez másképp lesz! Burgonya krémleves hozzávalók: 1 kg burgonya 2 ek olívaolaj 1 nagyobb répa 1 nagyobb vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 3 ek gluténmentes liszt 200 ml laktózmentes tej 200 ml laktózmentes tejszín 500 ml zöldség alaplé só, bors Burgonya krémleves elkészítése: […]
Madártejtorta (2007-es országtorta újragondolva, mentes verzióban)
2024-ben elkezdjük újralkotni az összes eddigi országtortát, gluténmentes verzióban. Illetve ahogy majd a recept engedi, laktózmentes verziók is lesznek. 🙂 Figyelembe vesszük az eredeti receptet és kinézetet, azonban nem riadunk vissza a kreatív megvalósítástól sem. Az íze ígyis ugyanolyan lesz. Kezdjük is a sort a 2007-es, tehát a legelső országtortával, amely a Madártejtorta volt. Madártejtorta […]



