Balatoni habos mogyoró (2017-es országtorta újragondolva gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Grillezett halloumi
A grillsajtok kedvelői biztosan ismerik, akár csak hírből, az egyedülálló textúrával rendelkező halloumi sajtot. Grillezés közben a külseje ropogós kérget kap, a belseje pedig lágy és krémes lesz. A halloumi tradicionálisan kecske- és juhtej keverékéből készül, de manapság már tehéntejet is tartalmaz. Az állaga miatt a vegetáriánusok között hús pótlóként is elterjedt, akárcsak a tofu. […]
Bazsalikomos pesto
Szeretnél új ízeket bevezetni az otthoni főzésbe? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a Bazsalikomos pestoval – egy ízletes és sokoldalú mediterrán pesto fűszerrel, amely könnyen izgalmas, vibráló ízvilágot varázsol bármely ételbe! Ez az Olaszországból származó szósz friss bazsalikomból és fokhagymából készül, extra szűz olívaolajjal és fenyőmaggal kombinálva. Megfelelően elkészítve az eredmény egy […]
Édes túrós tészta sütve
A túrós tészta önmagában is finom, de ha kicsit gazdagabbá akarjuk tenni, és még további ízörömöket is szeretnénk bevonni, akkor érdemes a sütőt bekapcsolni, és feldobni a napot ezzel a fantasztikus recepttel! Édes túrós tészta sütve hozzávalók: 500 g laktózmentes túró 1 kis pohár laktózmentes tejföl 100 g cukor 1 csomag (8 g) vaníliás cukor […]