Tzatziki öntet
Kapcsolódó receptek
Nyers céklalé – ezzel egészségesebbre ihatod magad!
A céklát nemcsak savanyúságként, hanem húsokkal együtt sütve, smoothie-ba keverve, salátába reszelve, grillezve is fogyaszhatjuk. Rendkívül egészséges gyökérzöldség, hiszen tele van antioxidánsokkal, a leve pedig igazi kincs a magas vérnyomástól szenvedőknek. Nem mellesleg a máj működését is hatékonyan támogatja. Otthonunkban is könnyen hozzájuthatunk ehhez a csodaléhez, és az elkészítése is pofon egyszerű. Nyers céklalé hozzávalók: […]
Sonkás, gombás tagliatelle (szélesmetélt)
Egyszerűen elkészíthető, laktató tésztaétel, amely a hűtőben felejtett sonkaszeletek tökéletes megmentője lesz! Sonkás, gombás tagliatelle (szélesmetélt) hozzávalók: 200 g szeletelt sonka 30 g laktózmentes vaj 1 kisebb fej vöröshagyma 100 g csiperkegomba 60 ml fehérbor (kihagyható) 500 ml tejszín 1 csomag (300 g) gluténmentes tagliatelle só, bors Sonkás, gombás tagliatelle (szélesmetélt) elkészítése: 1. A tésztát […]
Krokett
Maradékmentő krokett – megmaradt burgonyapüréből A burgonyapüré, mindegy mennyire finomat készítettünk, sosem olyan már melegítve, mint frissen volt. Nem szeretünk semmilyen ételt kidobni, ezért ilyenkor maradékmentő ötletekkel érdemes előrukkolni. Mint például ez a krokett recept, amely az állott krumplipüré izgalmas újjászületése. A mennyiségek eltérőek lehetnek, mi 300 g maradékot vettünk alapul. Krokett hozzávalók: 300 g […]