Kapcsolódó receptek
Hummusz
Renesszánszát éli a csicseriborsó ebben a fantasztikusan finom, vegán, tápláló hummuszban. Az külön nagyszerű a hummuszban, hogy pofonegyszerű elkészíteni. Hummusz hozzávalók: 2 csicseriborsókonzerv (2×400 g) 2 gerezd fokhagyma fél citrom leve 2 ek tahini (szezámpaszta) 2 extra szűz olívaolaj 1 tk őrölt kömény só, bors Hummusz elkészítése: 1. A csicseriborsót leszűrjük. Igazán krémes lesz a […]
Gluténmentes gőzgombóc vaníliasodóval (Germknödel)
A gőzgombóc egy édes kelt tésztából készült, gyakran sűrű szilvalekvárral töltött, mákkal megszórt desszert. A német gyökerekkel rendelkező desszertet sokszor töltelék nélkül és vaníliasodó nélkül is tálalják. Mi úgy gondoltuk, hogy semmit nem akarunk kihagyni a teljes gőzgombóc-élmény érdekében. Gluténmentes gőzgombóc vaníliasodóval (Germknödel) hozzávalók: A gőzgombóchoz: 150 ml laktózmentes meleg tej 25 g cukor 1 […]
Diókrém tortához és süteményekhez (rumos diókrém)
A diókrém egy gazdag, selymesen krémes, kanállal belapátolás után kiáltó krém. (A keverőedény kinyalásához sorszámokat kell osztogatni :)). Készítsd el és mestercukrásznak fogod érezni magad! Diókrém tortához és süteményekhez hozzávalók: 500 ml laktózmentes tej 2 csomag (80 g) vaníliás pudingpor 100 g kristálycukor 2 csomag (16 g) vaníliás cukor 2-3 ek rum aroma 150 g […]