Szilvagombóc torta, 2010-es országtorta gluténmentes, laktózmentes verzióban
Kapcsolódó receptek
Spenót főzelék
Klasszikus spenót főzelék alaprecept, ha szereted a tradícionális ételeket és nosztalgiáznál kicsit gyerekkorodból. Spenót főzelék hozzávalók: 500 g spenót (friss vagy fagyasztott is lehet) 1 ek napraforgóolaj 200 ml víz nagy csipet só 2-3 ek cukor (ízlés szerint több vagy kevesebb is lehet) 100 ml laktózmentes vagy növényi tej 40 g étkezési keményítő Spenót főzelék […]
Diótorta
Ha szeretnél valami fenségesen finom és nemesen egyszerű tortát, amit soha senki nem fog elfelejteni, aki valaha evett belőle, akkor ezt a diótortát figyeld! Diókrém és diós piskóta dukál hozzá! Diótorta hozzávalók: A diós piskótához: 7 tojás 140 g kristálycukor 100 g gluténmentes liszt 40 g darált dió 1 csipet szódabikarbóna A diókrémhez: 500 ml […]
Szafi diéta – vélemények és tapasztalatok 3. rész
15. nap – a sült húsos nap Az étrendben első körben hús helyettesítőként a sült jackfruitot ajánlják. Ez egy édes gyümölcsfajta – egyébként a legnagyobb fán termő gyümölcs a világon- amit, ha megfelelően készítenek el, húshoz hasonló textúrát lehet elérni. Én magam még sosem láttam és sosem kóstoltam. Aki vállalkozó szellemű az próbálja ki, én […]



