Savanyított lilahagyma
Kapcsolódó receptek
Croquembouche (profiterol)
A croquembouche nem más, mint egy jókora adag töltött profiterol, karamellel összeragasztva, ezzel tornyot formálva. Ez a „torta” minden ünnepi asztal fő éke lehet. Fokozva a karamellás ízélményt ehhez a recepthez karamellás krémet választottunk. Croquembouche (profiterol) hozzávalók: Az égetett tésztához: 120 ml laktózmentes tej 120 ml víz 120 g laktózmentes vaj vagy margarin 10 g […]
Szafi diéta- vélemények és tapasztalatok 2. rész
8-9-10. nap: A bagettes napok, avagy a mélypont Miért mélypont? Nem vagyok szakértője egy diétának sem, nem tudom, hogy pontosan mi történik a szervezettel 1 hét betartott diéta után. Abban sem vagyok biztos, hogy ez minden diétánál előfordul… De! Nálam tavaly is, és most is, ezeken a napokon jött el az a mélypont, amikor azt […]
Málna curd
A lemon curd mintájára bármilyen gyümölcsből lehet curd-öt készíteni. Ezúttal málnásat készítettük el, de nyugodtan próbálgassuk a lenti recept alapján más gyümölccsel is! Málna curd hozzávalók: 250 g málna (friss vagy fagyasztott is lehet) 110 g kristálycukor 3 db tojás 100 g laktózmentes vaj Málna curd elkészítése: 1. A málnát villával összetörjük, és kis lyukú […]



