Pezsgőkrémes macaron
Kapcsolódó receptek
Tejszínes brokkoli krémleves
A tejszínes brokkoli krémleves a krémlevesek alfája és omegája is egyben: a brokkoli rendkívül egészséges, és egyébként is könnyen szétfő, tehát az „ő” esetében a krémleves-kivitel gyakorlatilag alapvetés. A brokkoli fanyar, jellegzetes ízéhez remekül passzol a tejszínes selymesség és lágyság. Tejszínes brokkoli krémleves hozzávalók: 1 fej brokkoli 1 nagyobb fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 3 […]
Citromkrém tortába, süteményekhez és cupcake-re
Kellemesen édes és fanyar, lágy citromos krém, ami – ha valaki ismeri már a receptjeinket – ismerős lehet, ugyanis ez a krém két alkotóelemből készül: a fehércsokis mascarpones krémből, és lemon curd-ből. Ezek duója pedig a legfinomabb citromkrémet eredményezi, ami tökéletes torták és sütemények töltelékének, és díszítőkrémének is. Citromkrém tortába, süteményekhez és cupcake-re hozzávalók: A […]
Burgonya krémleves
A burgonya levesről első körben nem a krémleves szokott eszünkbe jutni, de mostantól ez másképp lesz! Burgonya krémleves hozzávalók: 1 kg burgonya 2 ek olívaolaj 1 nagyobb répa 1 nagyobb vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 3 ek gluténmentes liszt 200 ml laktózmentes tej 200 ml laktózmentes tejszín 500 ml zöldség alaplé só, bors Burgonya krémleves elkészítése: […]