Bejgli sütés után
bejgli2
OkosReceptek
Az OkosReceptek nem diétás oldal és még csak véletlenül sem szeretnénk az étrendi terápiák meg a funkcionális táplálkozás mélységeibe belebonyolódni. Egyszerűen mi is csak szeretünk jókat enni, miközben odafigyelünk arra, hogy ne vigyünk be olyasmit a szervezetünkbe, ami árt nekünk, vagy amit egyszerűen nem akarunk bevinni.
https://okosreceptek.huKapcsolódó receptek
Mogyoróvajas banánkenyér (glutén- és cukormentes)
Posted on Author OkosReceptek
Régebbi banánkenyér receptünk egy egészségesebb alternatíváját hoztuk el, hozzáadott cukor nélkül. Néhány tipp az elkészítés előtt: – Laktózmentes tej helyett használhatunk növényi tejet is. Így tejmentes lesz a banánkenyér. – A napraforgó olajat helyettesíthetjük olvasztott vajjal vagy margarinnal is. – Édesítőszer helyett 200 g kristálycukrot is használhatunk, ha a diétánk nem indokolja a cukor elhagyását. […]
Hogyan főzzünk rizst?
Posted on Author OkosReceptek
Általában mindenkinek van egy saját ízléshez tökéletesen illeszkedő rizsfőzési módszertana, aminek alapjait valahonnan eltanulta, aztán kikísérletezte a saját leginkább bevált megoldását. Most az alapvetően pergő, de nem kemény rizs főzési receptjét osztjuk meg, hátha nem így csináltad eddig, vagy épp most szeretnéd kitanulni. Egy kis érdekesség: thaiföldön élő ismerősünk rendszeresen kiakad attól, hogy Európában rizst […]
Svéd húsgolyók
Posted on Author OkosReceptek
Mindenki hallott már az Ikeás svéd húsgolyókról. Receptünket követve, mostantól otthon is könnyedén elkészítheted (gluténmentesen). Svéd húsgolyók hozzávalók: A húsgolyókhoz: 500 g darált sertés vagy marhahús (a legjobb fele-fele arányban) 1 kis fej vöröshagyma 1 ek olíva olaj 30 g gluténmentes panírmorzsa 1 ek petrezselyem aprítva 1/2 tk őrölt szegfűszeg 1 tk fokhagymapor (vagy 2 […]